Трьох громадян Пакистану й нашого співвітчизника затримали на річці Дунай, у районі Кілії, прикордонники Ізмаїльського загону.
Маючи попередню інформацію про появу в місті Кілія осіб східної зовнішності, прикордонники посилили патрулювання річки. Побачивши чотирьох невідомих, які на гумовому човні намагалися перетнути державний кордон, прикордонний наряд на катері їх затримав. «У ході перевірочних заходів установлено, що порушники намагалися потрапити до сусідньої Румунії, щоб по-просити статус біженця. Громадянин України не мав наміру перетинати кордон. При собі іноземці документів, що засвідчують їхню особистість, не мали», — повідомив помічник начальника Ізмаїльського прикордонного загону підполковник Ігор Перегняк.
Тепер на пакистанців-правопорушників чекає суд і примусове видворення з території України. Інформація про можливу причетність громадянина України до правопорушення, передбаченого статтею 332 Кримінального кодексу України (незаконне переправляння осіб через державний кордон України) перевіряється. 

Одеська область.