Бокс. 26 листопада в Нью-Йорку на рингу в знаменитій арені «Медісон-сквер-гарден» 30-річний український боксер напівважкої категорії В’ячеслав Шабранський (19-1, 17 КО) проведе поєдинок із колишнім володарем чемпіонських поясів WBA, IBF і WBO 34-річним росіянином Сергієм Ковальовим (30-2-1, 26 КО). На кону — вакантний титул чемпіона світу за версією WBO.


До речі, Ковальов заявив, що не матиме проблем у протистоянні з Шабранським, якщо підійде до зустрічі в кращій формі. Хоча його менеджери не вважають, що все буде так просто.


А от відомий боксерський експерт Олександр Бєлєнький вважає, що у Шабранського немає жодних шансів на перемогу:


«Так, Ковальову тепер поталанило, але людина, якій два рази поспіль не щастило, заслужила на такий поєдинок. А чи пощастило Шабранському, я не впевнений. Звичайно, несподівано йому на голову звалився чемпіонський бій — це велика удача. Люди роками чекають такої можливості, а тут вона прийшла сама, мов красуня, яка подзвонила не в ті двері, а побачивши тебе, такого чарівного, вирішила залишитися»...


В свою чергу патріотично налаштований житомирянин, котрий мешкає і тренується в Лос-Анджелесі, упевнений у своїх кондиціях і тренується з державним прапором. Він вважає, що після спарингів із діючими чемпіонами світу зможе показати гарний бокс і виграти в Ковальова пояс WBO.


Щоб дізнатися, чиї прогнози здійсняться, чекати залишилося недовго. Поєдинок почнеться в неділю, приблизно о 6:00 (за київським часом).