Бокс. Чемпіон світу у першій важкій вазі за версією WBO Олександр Усик (13-0, 11 КО) свій наступний поєдинок проведе в Ризі (Латвія). Суперником українця в півфіналі Всесвітньої серії боксу стане латиш Майріс Бріедіс (24-0, 18 КО).

Усик знову натякнув про свої плани на суперважку категорію:

«Бій із Бріедісом цікавий тим, що у нього є пояс WBC, і це буде об’єдналівка. Переможець отримає два пояси. Про його слабкі і сильні сторони я не замислююся, а просто готуюся — ми з тренером переглядаємо поєдинки опонента. З боку здається, що він — досить простий хлопець. Але це зовсім не так.

Що буде, якщо заберу всі пояси? Завжди є, до чого прагнути. Подивимося, хто залишиться у важкій вазі та з ким буде цікаво боксувати. А потім є ще суперважка категорія, де можна себе спробувати.

Бій із Джошуа? Звичайно! Це буде цікаво всьому світу. Він не те щоб король. Так, і у Вайлдера є пояс, і у Паркера... Там взагалі багато хлопців, з ким можна боксувати і провести хороші бої. І потрібно добре працювати, щоб здобути перемогу. Але найцікавіший, як на мене, Джошуа. Він переміг Володимира Кличка і посів перше місце».