Бійці роти поліції особливого призначення «Тернопіль» вирушили на два місяці у зону проведення антитерористичної операції. Символічно, що у своє 29-те відрядження на схід правоохоронці виїхали саме 29 листопада.

На знімку: Степан Барна та Олександр Богомол проводжають бійців роти «Тернопіль».

Фото надано відділом комунікації поліції Тернопільської області.

Хлопці знають, що на них там чекає і з чим доведеться зіткнутися. Провести бійців прийшли рідні та близькі, а також голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна. Насамперед очільник краю подякував за захист територіальної цілісності та побажав успішного виконання бойових завдань.
— Я дякую кожному бійцеві за свідому громадянську позицію та патріотизм. Бажаю вам спокійної служби та в повному складі повернутися додому, де вас люблять та з нетерпінням чекатимуть. Своєю присутністю на східних рубежах ви забезпечуєте спокій у рідних домівках. Нехай вас береже Господь! — зазначив Степан Барна.
З настановами та побажаннями звернувся до поліцейських начальник Головного управління Національної поліції Олександр Богомол.
— Ви — обличчя нашої області, тому вимагаю дотримуватися законності, дисципліни, а ще берегти один одного. Переконаний, через два місяці рідні зустрічатимуть вас живими та здоровими, — наголосив Олександр Богомол.
У добру путь бійців благословили священики.

Михайло ЛИСЕВИЧ.

Тернопільська область.