У спорткомплексі «Спортивна арена «Тячів» за сприяння народного депутата України Василя Петьовки вперше проведено турнір на першість Тячівської ДЮСШ з гандболу серед дівчат. У ньому брали участь вісім команд, які змагалися у двох вікових групах — 2006—2007 і 2008—2009 років народження. Загалом у змаганнях взяли участь майже дев’яносто гандболісток.

На знімках: під час турніру.

Фото прес-служби Василя Петьовки.

Перед відкриттям турніру юних спортсменок привітали директор Тячівської ДЮСШ Василь Варга та представник народного депутата України Степан Тулайдан, які побажали учасникам змагань вдалого виступу і перемоги.
Відтак розпочалися змагання. Кожен поєдинок був видовищним і цікавим, адже всі команди викладалися на повну, демонстрували майстерність та волю до перемоги. У результаті серії ігор визначилися переможці та призери: перше загальнокомандне місце виборола команда з Тячева (тренер — Роман Самарський), друге — гандболістки з Нижньої Апші (тренер — Вікторія Фабрицій), третє — дівчата з Грушевого (тренер — Сергій Бондарєв), на четвертому місці — спортсменки з селища солекопів Солотвиного (тренер — Юлія Божук).
Помічники народного депутата Михайло Штефко та Степан Тулайдан, тільки-но закінчилися ігри, вручили учасницям кубки, грамоти і солодкі подарунки. Відзначено також кращих та найактивніших гравців з кожної команди. Заохочення отримали й тренери.
На завершення турніру відбулася товариська зустріч між ветеранською жіночою збірною з гандболу та юними чемпіонками України 2015 року «Стрімкий м’яч» 2001—2002 років народження. Гра закінчилася перемогою молодої збірної. Керівник ДЮСШ Василь Варга пообіцяв: турнір серед дівочих команд стане традиційним. Бо тут зростає ціла плеяда талановитих і перспективних спортсменок!

Василь НИТКА.

Закарпатська область.