Бокс. Чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко (10-1, 8 КО) може затриматися у своїй ваговій категорії заради об’єднання всіх титулів. Про це в інтерв’ю BoxingScene повідомив менеджер українця Егіс Клімас:
«Я чув, що хтось із Top Rank уже говорить про об’єднувальний поєдинок. Ми хочемо об’єднати титули. Гадаю, вони розмовляють із чемпіоном WBC Берчельтом чи будь-яким іншим чемпіоном. Якщо ми не зможемо отримати нічого цікавого в 
59 кг, то піднімемося в 61,2 кг».
Нагадаємо, що нині інші основні титули в напівлегкій вазі (до 59 кг) належать мексиканцю Мігелю Берчельту (WBC), пуерториканцеві Альберто Мачадо (WBA) і японцю Кенічі Огава (IBF).
Нещодавно Боб Арум — промоутер Ломаченка — повідомив, що на ринг українець повернеться у квітні 2018 року.

До речі, бій між дворазовими олімпійськими чемпіонами Василем Ломаченком (на знімку) і кубинцем Гільєрмо Рігондо (17-1, 11 КО) став другим за кількістю глядачів на американському каналі ESPN у цьому році, повідомляє BoxingScene. У середньому поєдинок подивилися 1,73 мільйона осіб. Цьогоріч вищий показник був тільки в одній зустрічі — титульному протистоянні між австралійцем Джеффом Горном (17-0-1, 11 КО) та філіппінцем Менні Пакьяо (59-7-2, 38 КО).

Фото ringside24.com