Футбол. Михайло Михайлов, який відповідає в рідному клубі за підготовку воротарів, дав оцінку виступам підопічних у першій частині сезону.
«У хлопців були різні матчі — хороші і не дуже, — сказав Михайло Леонідович. — Але загалом я можу сказати, що ми на правильному шляху. Виступати в «Динамо» відразу після Олександра Шовковського — неймовірно складне завдання. Однак, наскільки я знаю, тренер і керівники клубу не збираються запрошувати до команди нового воротаря. На збори поїдуть Георгій Бущан, Максим Коваль, Артур Рудько та Володимир Маханьков. Ми їм повністю довіряємо».
***
Нападник київського «Динамо» Дмитро Хльобас отримає шанс закріпитися в основному складі столичного клубу.
Форвард повернувся з оренди з мінського «Динамо» і проведе збори з киянами в Марбельї (Іспанія). У складі білоруського клубу Дмитро провів 19 матчів, у яких відзначився шістьма м’ячами і трьома результативними передачами. Контракт Хльобаса з «Динамо» (Київ) розраховано до літа 2018 року.
***
Півоборонець Бенджамін Вербич (на знімку) готовий у січні залишити столицю Данії і переїхати до Києва.

Гравець ФК «Копенгаген» мав пропозиції від клубів із АПЛ та серії А, однак кияни запропонували йому кращі умови контракту. Як повідомляє ekipa.svet24.si, пропозиція з Києва була настільки щедрою, що 24-річний Вербич не зміг відмовити.
У різних ЗМІ поширюється інформація, що словенець підпише контракт із київським клубом терміном на чотири роки. Окрім фіксованої зарплати, у його контракті пропишуть різні бонуси. А «Копенгаген» отримає за Бенджаміна 4 мільйони євро.
У цьому сезоні півоборонець провів 27 матчів за «Копенгаген», у яких забив 11 м’ячів і зробив дві результативні передачі. Також Вербич є основним гравцем збірної Словенії.

Фото fck.dk.
Підготував Геннадій БРАНИЦЬКИЙ.