Їхні лави останнім часом поповнив лише півоборонець збірної Словенії 24-річний Беньямін Вербич, котрий перейшов до киян з данського клубу «Копенгаген». Щоправда, тривають розмови про ще кілька варіантів підсилення. Найреальнішим поки що є можливий контракт із крайнім півоборонцем збірної України та луганської «Зорі» 25-річним Олександром Караваєвим.
А ще динамівці нібито збираються запросити на півроку до себе капітана збірної України, досвідченого 36-річного Руслана Ротаня, котрий поки що є гравцем празької «Славії». Руслан уже виступав у «Динамо», а тепер зможе дечого навчити динамівську молодь.

Також кияни виявляють інтерес до 24-річного форварда збірної Гани і «Црвеної Звезди» (Белград) Річмонда Боак’є (на знімку). Він забив 23 м’ячі і віддав 3 гольові передачі у 28 матчах за «Црвену Звезду» в чемпіонаті Сербії та Лізі Європи. Загалом за клуб і збірну Боак’є протягом 2017 року наколотив 45 м’ячів. Раніше Річмонд був гравцем «Ювентуса», виступав за інші італійські клуби «Сассуоло», «Аталанту», «Дженоа» та іспанський «Ельче».
Кажуть, що й тепер до нього мають інтерес кілька клубів АПЛ («Челсі», «Сток Сіті» та «Вест Гем»). Але сам гравець не проти переїзду до Києва. Та як воно буде — зачекаємо офіційної інформації. І не видаватимемо бажане за дійсне.

Фото ssl.gstatic.com
Підготував Геннадій БРАНИЦЬКИЙ.