Понад три місяці тому команда простих, але дуже ініціативних людей вирішила додати в цей світ трохи безкорисливої турботи, доброти й любові — закупити медичне устаткування для діагностики здоров’я ще не народжених маленьких українців для Інституту педіатрії, акушерства і гінекології в Києві, а також для Рівненського пологового будинку № 2. Через застаріле обладнання цих медзакладів страждало майбутнє нашої країни.

Зі своєю ініціативою ми зверталися до всіх небайдужих через соцмережі, а також до читачів газети «Голос України». І от у передостанній день 2017 року на наш рахунок надійшла остання сума, якої бракувало для закупівлі устаткування!
Шість кардіотопографів (фетальних моніторів), гінекологічне крісло, хірургічний світильник загалом коштували понад 600 000 грн і ще три місяці тому видавалися чимось нереальним. Але людська доброта й краса сердець — велика сила! Спільними зусиллями вдалося втілити цей проект у життя. Нещодавно наша команда закупила й передала обладнання в медичні установи.
І ми неймовірно вдячні кожному, хто підтримав цей проект!

Тетяна ВЕРЕД, Валентина ПЕТРОВСЬКА, Марія КАЛАЧИКОВА 
і ще 26 підписів.
Фото надане авторами.

Київ.