Унікальний для Рівного та України турнір — Перші міжнародні змагання з малючкового плавання — організовує тренер міжнародного рівня і голова ГО «Школа раннього плавання «Немо» Юлія Собуцька. Уперше такі змагання провели в 2016 році, у 2017-му цей унікальний захід уже мав статус всеукраїнського, а нинішнього буде міжнародним.

Юлія Собуцька прилітає з Франції, щоб популяризувати в Україні акватренування для немовлят та поширювати інноваційний рух «Виховання геніїв із підгузок». На її запрошення відгукнулися конкурсанти з інших регіонів і навіть країн. Тож якщо торік на Всеукраїнські змагання з малючкового плавання «Діти води-2017» приїхало понад 80 учасників із різних областей країни, то цьогоріч очікуються плавці ще й із трьох інших держав.
Уже втретє наймолодших чемпіонів (від 3 місяців до 2 років) прийматиме найсучасніший басейн Рівного «АкваРай». Завтра, 23 лютого, малюки покажуть віртуозне плавання і пірнання, встановлять нові рекорди, отримають незабутні емоції та подарунки, які для них підготували спонсори.

Ніла ВОВЧИК.

Рівне.