Неймовірна історія із щасливим завершенням сталася у Китаї. 24 роки Вонг Мінгінг та його дружина Лю Денгянг шукали доньку, яка загубилася у трирічному віці. І ось цього тижня вони нарешті зустрілися.

За історією цієї родини пильно стежила місцева преса. 24 роки тому одного дня батьки, продаючи фрукти у своїй придорожній крамничці, відволіклися і не помітили, як зникла їхня донька Вонга Квіфен. Тоді дівчинку шукали всім містом, оголошення про зниклу дитину публікували газети. Та марно... Батьки вирішили ніколи не залишати рідне місто Ченду, сподіваючись, що їхня донька повернеться. Вонг Мінгінг влаштувався працювати таксистом, пояснивши це так: «Одного разу моя донька може просто сісти в машину!» В сім’ї не було її фото, тому батько узяв знімок другої своєї доньки, дуже схожої на сестру, і на задньому вікні машини розмістив великий плакат з інформацією, а також роздавав листівки усім пасажирам, інформує ВВС-Україна.

Це привернуло увагу китайських ЗМІ, і про історію родини почала писати преса. Протягом років поліція кілька разів знаходила дівчат, які підпадали під опис зниклої, однак експертиза ДНК не підтверджувала припущення. І ось торік поліцейський художник вирішив намалювати портрет жінки, якою могла би стати зникла дівчинка. Цей оновлений портрет був розповсюджений в Інтернеті.

Коли Кон Їнг, що жила за тисячу кілометрів від цього міста, його побачила, то здивувалася, що так схожа на розшукувану людину. І сама написала своїм, як з’ясувалося пізніше, після експертизи ДНК, батькам. Але ще до експертизи ні батьки, ні Кон Їнг не сумнівалися, що знайшли одне одного. Занадто багато збігів у спогадах, шрам на чолі і навіть схильність до нудоти під час плачу, про що завжди пам’ятали батьки, свідчили, що цього разу вони знайшли свою дівчинку.

У вівторок за щасливим возз’єднанням сім’ї стежили усі місцеві ЗМІ. Однак у цій історії досі залишаються запитання. Не відомо, як сталося, що дівчинку розлучили з батьками і не знайшли, попри наполегливі пошуки, хоча Кон Їнг спочатку тривалий час жила в місті, що за 20 кілометрів від Ченду.