Миколаївські роботодавці тепер можуть подавати вакансії і звіти та перевіряти результати співпраці з центром зайнятості у режимі он-лайн. На інтернет-ресурсі держслужби зайнятості працює сервіс «Електронний кабінет роботодавця», який доступний також з мобільних ґаджетів на базі програмного забезпечення Android та Apple. Про це розповів директор Миколаївського обласного центру зайнятості Дмитро Оборонько.

— Запровадження таких електронних послуг зорієнтоване насамперед на економію часу наших клієнтів і підвищення рівня взаємодії служби зайнятості з роботодавцями, адже ми розуміємо, що час — дуже важливий ресурс, який необхідно використовувати раціонально, — зауважив Д. Оборонько.

За його словами, через власний «електронний кабінет» керівник підприємства має змогу переглянути, приміром, історію направлень центром зайнятості шукачів роботи на  виробництво, перевірити договори на працевлаштування після навчання або побачити тематику запланованих семінарів для роботодавців, передає наш власкор Марина ШКОРУБСЬКА.