Організатори Міжнародного турніру з боксу в Миколаєві передали нову бігову доріжку в Центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Мрія». Як розповів співорганізатор заходу Віталій Волков, від продажу квитків на турнір, який проводили в обласному центрі з 23 по 25 березня, вдалося зібрати майже 40 тисяч гривень.

«За ці кошти ми придбали бігову доріжку і спортивний інвентар. Ми вперше спробували новий формат проведення турніру, і сьогодні можна сказати — вдало. Я вдячний усім, хто підтримав і став учасником цієї акції добра», — зазначив В. Волков.
За словами заступника директора з соціальних питань Оксани Ребенчук, щодня в центрі проходять реабілітацію до 120 дітей від 0 до 18 років.
«Нашій біговій доріжці вісім років, і експлуатувати її на повну силу ми вже не могли. Давно мріяли про нову, для нас це цінний подарунок, адже 200 діток зможуть займатися з реабілітологами», — розповіла О. Ребенчук.
«Рішення про те, щоб передати кошти в реабілітаційний центр, ми прийняли, ще коли готувалися до турніру. Але тільки при зустрічі з дітьми я зрозумів, яку добру справу ми зробили. Тож і надалі допомагатимемо і підтримуватимемо цих дітей», — підтвердив Микола Хаджіогло, заслужений тренер України.

Фото надано автором.