У Тирані у вівторок відновилися акції протесту проти кабінету міністрів Еді Рами, якого обвинувачують у зв’язках з організованою злочинністю. 
У неділю протестувальники зібралися біля будівлі уряду й вимагали відставки прем’єр-міністра. Молоді люди спробували взяти штурмом будівлю, де працює уряд. Поліція зупинила їх і намагалася розігнати, але стражів порядку закидали камінням і пляшками. 11 поліцейських дістали поранення й були госпіталізовані.
У вівторок опозиція перенесла акцію протесту до міністерства внутрішніх справ. Члени молодіжних організацій Демократичної партій Албанії і Руху за демократичну інтеграцію вимагали, щоб міністр Фатмір Джафай негайно пішов у відставку через те, що його рідний брат був засуджений в Італії до семи років в’язниці за трафік наркотиків. Протестувальники вважають, що й міністр допомагав йому в цьому, а прем’єр покривал їхні дії. Напевно, комунальникам доведеться довго відмивати будівлю МВС від слідів помідорів і яєць, якими її закидали учасники акції.
Лідер Демократичної партії Лулзім Баша пообіцяв, що протести в міністерства триватимуть доти, поки міністр внутрішніх справ не піде у відставку. Він також оголосив, що опозиція ухвалила рішення повернутися в парламент, роботу якого вона довгий час ігнорувала, щоб продовжити процедуру з відсторонення міністра від посади.
Албанські ЗМІ повідомили, що опозиційні сили країни розробили новий план організації протестів для усунення від влади уряду соціалістів, очолюваного Еді Рамою, і наголосили на рішучості стояти до повної перемоги.