У селі Маразліївка побувала делегація з Німеччини на чолі з доктором Хорстом Еккертом, батько якого свого часу був бургомістром села Олексіївка (сьогодні входить до складу Маразліївської ОТГ). Мета візиту — вручення гуманітарної допомоги пункту постійного базування екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у селі Маразліївка.
Доктор Хорст Еккерт надав гуманітарну допомогу у вигляді медичного інструментарію, а також сучасного кардіографа, що дасть змогу розширити комплекс надання медичних послуг працівниками пункту постійного базування екстреної медичної допомоги та медицини катастроф жителям Маразліївської ОТГ.
Крім того, гість із Німеччини разом зі своїм другом Фрідріхом Монцером (письменником, кореспондентом популярної німецької газети) поспілкувалися з керівництвом і співробітниками Маразліївської сільської ради, медпрацівниками.
Під час зустрічі гостям показали, чим живе Маразліївська ОТГ, як розбудовується освітня галузь і які зміни відбулися за рік після попередньої зустрічі, коли доктор Хорст Еккерт урочисто відкрив меморіальну дошку на згадку про німецько-бессарабські родини, які жили й зробили вагомий внесок у економічний і культурний розвиток села Олексіївка-Мансбург.

Одеса.