У Харкові поліція за гарячими слідами затримала чоловіка, який імовірно причетний до вбивства подружжя. Про це повідомляє департамент комунікацій ГУ НП у Харківській області. У відомстві зазначають, що виклик про скоєння вбивства на вулиці Академіка Павлова поліцейські отримали вранці 24 червня. Тіла застрелених 40-річних чоловіка та дружини, а також їхню поранену 13-річну доньку виявила у квартирі їхня сусідка. Дитину госпіталізували до лікарні.
Під час опитування свідків було встановлено, що біля під’їзду будинку стояв підозрілий автомобіль, який потім поїхав у невідомому напрямку. «Зловмисника затримали за орієнтуванням на виїзді з Харкова. В автомобілі чоловіка виявлено вогнепальну зброю. Слідчі кваліфікували подію як умисне вбивство», — йдеться у повідомленні.
Нині на місці працюють правоохоронці, вони з’ясовують усі обставини події та мотиви скоєння злочину. Затриманому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають, зазначають у департаменті комунікацій ГУ НП у Харківській області.