До Програми фінансово-кредитної підтримки малого та середнього підприємництва (МСП) міста Києва, яку реалізовують у рамках спільного проекту Київська міська державна адміністрація та Німецько-Український фонд (НУФ), долучився ще один банк-партнер — Ощадбанк.
Зростання кількості банків-партнерів сприяє збільшенню кількості столичних підприємців, які можуть скористатися вигідною позикою для розвитку власної справи. Адже відтепер таку позику з компенсацією 50 відсотків від міської влади можна отримати, звернувшись до будь-якого з відділень нового банку-партнера Програми, повідомляють у Департаменті промисловості та розвитку підприємництва КМДА.
«Ми раді вітати в колі учасників Програми КМДА та НУФ із компенсації відсотків найбільший банк України — Ощадбанк. Реалізація спільного проекту НУФ та Ощадбанку сприятиме ефективному, якісному та швидкому кредитуванню МСП не лише у Києві, а й по всій Україні», — зазначив в. о. керівника Німецько-Українського фонду Валерій Майборода під час підписання договору. А заступник голови правління Ощадбанку Андрій Стецевич наголосив, що для їхньої фінансової установи розвиток малого і середнього бізнесу є одним зі стратегічних напрямів.
За півроку роботи Програми в Києві її учасниками вже стали «столичні підприємства — виробники компресійного трикотажу, сувенірної продукції, молочних продуктів, лакофарбової продукції тощо. Наразі механізм компенсації процентних ставок за Програмою працює злагоджено та без перебоїв», — розповів директор Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА Андрій Мельничук. 
У 2018 році на компенсацію за відсотковими ставками виділено 10 мільйонів гривень.