Виставка розумних агроінновацій «Smart Field Days» відбудеться на експериментальному полі ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» 15-19 серпня 2018 року. До послуг учасників — площа у 18 гектарів, за 27 км від Києва (адреса проведення: вул. Технікумівська 4, смт Немішаєве-1, Бородянський р-н., Київська обл.). Організаторами виставки є ТОВ «РЕВОЛЮШН ЕКСПО» за підтримки Департаменту агропромислового розвитку України, Державна установа навчально-методичний центр «Агроосвіта».

Інновaція (від англ. innovation — нововведення) — ідея, новітній продукт у галузі техніки, технології, організації праці, управління, а також у інших сферах наукової та соціальної діяльності. Глобальні інституції вбачають у технологіях головного драйвера розвитку й головну умову для виживання компаній та розвитку країн. Оскільки наша країна — аграрна, саме ця галузь має величезні потенційні можливості для розвитку національної економіки.

Розумні дні поля в Україні «Smart Field Days» — це міжнародна спеціалізована виставка-демонстрація та аграрний фестиваль, присвячені сучасним розумним технологіям у сільськогосподарському виробництві, точному та органічному землеробству і передовим аграрним технологіям світу. Програмою передбачено польову демонстрацію агроінновацій, презентацію органічної продукції, інтригуючу шоу-програму.

На фестивалі будуть представлені різноманітні тематичні напрями, зокрема, технології «розумний фермер» та «розумна ферма», автоматизація виробництва АПК на всіх рівнях, сільськогосподарська техніка нового покоління, інновації в селекції, харчових технологіях, біоінженерії, а також картування, GPS-моніторинг та навігація, дрони та робототехніка, енергоефективні технології тощо. Організатори виставки розраховують на дуже широку аудиторію відвідувачів: власників і керівників агропідприємств, фермерів, агрономів, представників фінансових, страхових, дилерських, консалтингових, логістичних компаній. До участі запрошують усіх, хто цікавиться агробізнесом, сільським господарством та технікою.

Організатори фестивалю обіцяють:

12 гектарів під демо-зону для шоу сільгосптехніки, автомобілів і новітніх технологій;
експозицію аграрних компаній (понад 30 учасників);
ярмарок вакансій для компаній та студентів «Ти потрібен аграріям»; 
ділову програму — панельні дискусії, форуми, лаунж-зону та зону для бізнес-переговорів;
авто-шоу та тест-драйв — Progressive farmer car festival;
практичну демонстрацію дронів;
шоу-змагання «Smart-пакування тюків сіна»;
екскаваторний Fleld-show;
фестиваль їжі Agro Fiesta Family;
фестиваль меду;
Smart Agro Camping з вечірнім кінотеатром;
конкурс краси за участю найгарніших дівчат аграрної країни — України; 
фотозону та зону для відвідувачів з дітьми;
дитячий фестиваль Agro-дитина;
вечірній концерт;
безплатний WIFI;
цілодобову охорону та фотозйомку.