У селищі Авангард Овідіопольського району, де розташований найбільший промтоварний ринок «7-й кілометр», міліція виявила нелегальну фабрику, що виробляла підробки всесвітньо відомих брендів спорттоварів. Протягом півроку три десятки нелегалів із Південно-Східної Азії цілодобово виготовляли фальшивий одяг. Контрафактну продукцію щодня сотнями одиниць реалізовували на ринках Одеси й області. Фабрику влаштували у складських приміщеннях, що здавалися в оренду.
Організував цей бізнес 
уродженець однієї з азіатських країн. На складах нелегали і працювали, і жили. Вони спали в непровітрюваних комірчинах, на збитих з дощок двоповерхових стелажах. Їжу готували на газовій плиті брудної кухні. Всі маленькі приміщення були в антисанітарному стані.
На підпільному підприємстві працювали 37 швейних машин, використовували близько 300 лекал і півтори тисячі заготовок для вироблення товару.
Під час обшуку в цеху співробітники міліції виявили понад 500 готових до реалізації курток із болоньї, 112 рулонів тканини, 115 рулонів синтепону й понад 1,2 тисячі бобін з нитками.
За словами начальника Овідіопольського райвідділу міліції майора Івана Іщенка, тепер цех закрито. Порушникам загрожують штраф у розмірі від тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі від двох до п’яти років з конфіскацією відповідної продукції, знарядь і матеріалів, призначених для її виготовлення.
Одеська область.