Найближчими днями у Воловецькому районі на Закарпатті буде повністю завершено капітальний ремонт автодороги районного значення Верхні Ворота — Лази.

— Цю дорогу не ремонтували понад тридцять років, — зазначає голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль. — Стан дорожнього покриття був таким, що водії рейсових автобусів відмовлялися їздити в цьому напрямку. Найближчими днями ремонт повністю завершать. Крім суцільного асфальту, дорожники зміцнюють опорні стінки біля річки і оновлюють кювети. Джерело фінансування робіт — Державний фонд регіонального розвитку і районний бюджет.

А тим часом в Ужгороді вночі наносять горизонтальну дорожню розмітку на пішохідних переходах (на знімку). За дорученням міського голови Богдана Андріїва, роботи розпочали з переходів біля дитсадків та шкіл, щоб оновити все до початку навчального року. Вже нанесли розмітку біля навчальних закладів на вулицях Юрія Гагаріна, Андрія Палая, Антоніна Дворжака, Українській, Василя Комендаря, Академіка Корольова, Марії Заньковецької. І так триватиме, доки на всіх вулицях не завершать роботи.

Василь НИТКА.
Фото надано Ужгородською міськрадою.