У Перечинському районі підрядник завершив капітальний ремонт частини дороги районного значення Тур’я Поляна — Полянська Гута.

— Роботи почали з боку Полянської Гути, — повідомляє голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль. — Суцільним асфальтом вкрили ділянку основної дороги, з’їзд, а також майданчик розвороту. Востаннє ремонт тут проводили ще за радянських часів у 1989 році.

Джерелом фінансування робіт, інформують далі з прес-служби ОДА, став Дорожній фонд.

А в Ужгороді на вулиці Марії Заньковецької (на знімку) підрядна організація ТзОВ «Будівельна компанія «Антрол» здійснює капітальній ремонт — укладає верхній шар асфальтобетону від перехрестя з вулицею Михайла Грушевського до перехрестя з вулицею Тиводара Легоцького. Наразі роботи повністю завершені не будуть, поспішає випередити критику містян прес-служба міськради, «оскільки немає підприємства, яке б могло забезпечити необхідну кількість асфальтобетону для покриття проїжджої частини».

Влада міста відразу нагадує, що постійною проблемою, ще з 2017 року, для всієї області є відсутність сипучих матеріалів, які необхідні для виготовлення асфальтобетону. Цю проблему неодноразово порушувала перед центральними відомствами і регіональна влада.

Ужгород.

Фото прес-служби міськради.