У Борщівській ОТГ, що на Тернопільщині працює десять дошкільних закладів, де навчаються 512 малюків. У дитсадку «Кристалик», що в місті Борщів, відкрили ще одну додаткову групу. У такий спосіб розвантажили діючі групи та влаштували дітей, які були в черзі. Тепер вихованцям вистачає місця і для навчання, і для відпочинку, і для рухливих ігор та повноцінного сну.
«Мені приємно, що місцева влада Борщівської громади приділяє першочергову увагу дітям. Сьогодні ми побачили радісні усмішки дошкільнят, які навчатимуться у нових, красивих та яскравих приміщеннях. Символічно, що ми відкриваємо групу в дитсадку саме в день професійного свята вихователів та всіх працівників дошкільних навчальних закладів. Тому бажаю вам міцного здоров’я, оптимізму, сімейного затишку. Нехай ваші вихованці вас цінують та поважають, а влада йде назустріч в усіх ваших починаннях», — зазначив на відкритті Василь Деревляний, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, голова обласної організації ВО «Батьківщина».
— Для того, щоб молодша група дошкільнят цього закладу мала належні умови, торік провели капітальний ремонт даху на загальну суму 870 тисяч гривень. Також коштом місцевого бюджету придбали побутову техніку та зробили капітальний ремонт приміщень, — розповів міський голова Борщева Іван Кобилянський.
Тепер у дитсадку «Кристалик» гарно облаштовані приймальня, буфет, ігрова кімната, спальня та ванна.
 
Тернопільська область.
Фото надано прес-службою обласної організації ВО «Батьківщина».