Дорогі друзі!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди знаменної події — 75-річчя від дня заснування Харківського бронетанкового ремонтного заводу.
Завдяки винятковому інтелектуальному потенціалу, творчому запалу, невтомній праці інженерів та робітників за понад сім десятиліть підприємство стало одним із найпотужніших в оборонній галузі країни.
Усі роки свого славного шляху завод розвивався, розширювалися виробничі площі, поповнювався парк устаткування, збільшувався колектив. За роки Другої світової війни тут було відремонтовано 1850 танків. Багато зусиль та енергії вклав колектив заводу в післявоєнні роки у відновлення зруйнованих потужностей, налагодження виробництва і по-кращення побуту працівників.
І сьогодні, коли Україна обстоює свою державну незалежність і суверенітет, розбудовує Збройні Сили, праця харківських зброярів набуває особливої ваги у справі посилення обороноздатності держави.
Глибока вдячність за те, що завод постійно надає технічну допомогу нашим доблесним військам на передовій у відновленні бронетанкової техніки виїзними бригадами фахівців.
Переконаний, що і надалі ваш колектив однодумців досягатиме вагомих успіхів, використовуючи накопичені поколіннями майстрів знання, згуртованість, досвід і творчу енергію.
У цей святковий день зичу вам міцного здоров’я, добра, благополуччя і мирного неба, подальших високих досягнень задля зміцнення могутності України.

Голова Верховної Ради України Андрій ПАРУБІЙ.