У п’ятницю, 12 жовтня, народний депутат фракції «Народний фронт» Юрій Бабій (на знімку) узяв участь в урочистостях з нагоди складання курсантами першого курсу Прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ Присяги поліцейського.

Під час складання присяги.

Фото надано прес-службою депутата.

Минуло не так багато часу відтоді, як першокурсники несміливо і з трепетом у душі одягали новеньку форму, а вже нині в урочистому строю стоять змужнілі юнаки і юнки, в очах яких легко прочитується гордість і неймовірне хвилювання за подію, яка закарбується в пам’яті на все життя.
Символічно, що напередодні Дня захисника України і Дня українського козацтва на площі біля Івано-Франківської обласної державної адміністрації перед своїми батьками, рідними, побратимами першокурсники Прикарпатського факультету присягнули на вірність Українському народу і стали повноправними членами курсантської сім’ї Національної академії внутрішніх справ.
«Надзвичайно тішить, що в сьогоднішніх курсантів-першокурсників, молодих хлопців і дівчат, палають очі і серця жагою змін! І я щиро вірю, що разом, пліч-о-пліч, ми зможемо змінити країну на краще, успішно завершивши реформу правоохоронних органів, життя якій дали Арсеній Яценюк та Арсен Аваков. Адже щоденна діяльність Національної поліції України мусить носити виключно соціально-сервісний характер і відповідати кращим світовим стандартам галузі», — зазначив у своєму виступі Юрій Бабій.
«Це наша одна з найперших і найдієвіших реформ. І ми продовжуємо її вдосконалювати, приймаючи нові законодавчі акти, які покликані допомогти правоохоронцям служити і захищати. Урешті, основним на даному етапі є підготовка поліцейських якісно нового ґатунку, діяльність яких буде спрямована передусім на превентивну роботу. І саме до цього скеровує своїх вихованців професорсько-викладацький склад академії», — додав народний депутат.
Завершились урочистості з нагоди прийняття присяги святковим маршем молодого поповнення майбутніх правоохоронців та покладанням квітів до пам’ятника загиблим працівникам органів внутрішніх справ.

Прес-служба народного депутата України Юрія Бабія.