Овни. Ви багато чого досягли останнім часом, але ваша внутрішня сила продовжує рухати вас уперед, даючи нові думки, плани й бажання. Головне — не перестаратися.
Тельці. У вас виникне безліч ідей, іноді суперечливих. Ваше завдання — їх гармонійно поєднати чи обрати щось одне і йти до мети.
Близнюки. Ви будете особливо рішучі й непохитні на шляху до своєї мети. Завдяки своїй активній діяльності ви зможете укласти перспективні союзи.
Раки. Настав такий момент, коли не можна простоювати, не можна сподіватися на когось іншого, а потрібно діяти самостійно, бо все у ваших руках.
Леви. Перед вами відкриваються великі можливості й нові обрії. Ділові союзи, укладені в цей час, приведуть до успіху. Ваша непохитність допоможе досягти бажаних результатів.
Діви. Ваша активність на початку тижня принесе певні плоди. Мінливість подій може вас злякати, але якщо ви діятимете рішуче, то отримаєте бажане.
Терези. Ви зможете активно просунутися вперед, вирушити в подорож чи зайнятися новою діяльністю. У цей період ви зумієте багато чого досягти.
Скорпіони. На вас чекає шлях у невідоме, дії навпомацки, але в цьому є плюси. Оскільки ви рухатиметеся вперед, пізнаватимете нове.
Стрільці. У вас є можливість скинути із себе тягар минулого й непотрібного. У цей час перед вами відкриваються нові перспективи, простори, які ви можете легко освоїти.
Козероги. Цей тиждень готує вам емоційний струс, що допоможе поглянути по-новому на світ. Ви відчуєте загальний підйом сил. Ваша цілеспрямованість допоможе легко досягти мети.
Водолії. Дуже активний тиждень, протягом якого вам буде до снаги майже все. Ваш успіх залежатиме від ваших бажань, устремлінь і дій.
Риби. У вас є можливість відпочити морально, пожити в гармонії із собою і світом. А от нові ідеї й події можете обмірковувати й планувати на майбутнє.