Комунальне підприємство «Теплопостачання Одеси» планує переглянути тарифи на послуги з централізованого опалення для населення. 
Згідно з планами тепловиків, вартість однієї гігакалорії тепла для населення має зрости з 1229 гривень 20 копійок до 1888 гривень 67 копійок, або на 54%. Для абонентів, у яких немає будинкових чи квартирних лічильників, тариф зросте з 30,76 до 52,92 гривні за квадратний метр, або на 72%! Необхідність підвищення тарифів на підприємстві пояснюють зростанням цін на газ, електроенергію, водопостачання, збільшенням середньої заробітної плати. При цьому адміністрація підприємства стверджує, що нинішні тарифи компенсують витрати підприємства лише на 78,5%.
Наміри підприємства підвищити тарифи на 72% прокоментував Прем’єр-міністр в ефірі одного з національних телеканалів. За словами В. Гройсмана, газ подорожчав на 23%, а це означає, що тарифи на тепло мають підвищуватися не більш як на 16%. «Підвищення тарифів на тепло на понад 16% — це шахрайство і спроба нажитися на людях», — зазначив очільник уряду.
Директор КП «Теплопостачання Одеси» Іван Донченко заявив, що остаточне рішення буде ухвалено виконкомом після громадських слухань.