Шановні друзі!

Сердечно вітаю вас із 85-річчям від дня заснування металургійного комбінату «Запоріжсталь» — одного з провідних металургійних підприємств України, надійної опори вітчизняної економіки.
Робота металурга — це особливе покликання сильних, працелюбних, стійких духом людей, які пишаються своєю причетністю до вогняної професії. Ви будуєте індустріальну міць країни, а ваші успіхи говорять про те, що вам під силу вирішення будь-яких завдань.
Відрадно, що продукція «Запоріжсталі» займає лідируючі позиції щодо виробництва сталі в Україні, обсягів експорту, а також податкових відрахувань. Підприємство має потужний індустріальний і кадровий потенціал, проводить ефективну маркетингову політику, реалізує програми з модернізації виробництва з використанням сучасних прогресивних природоохоронних технологій.
Висловлюю щиру вдячність «творцям металу» за високий професіоналізм, самовіддану працю, відданість цій важкій і відповідальній справі.
Без перебільшення можна сказати, що це свято для всіх городян. Адже 85 років тому народження металургійного комбінату «Запоріжсталь» стало основою для розвитку всієї інфраструктури регіону. Він був і досі залишається головним місцем роботи для 13 тисяч запоріжців.
Упевнений, що ви й надалі докладатимете максимум зусиль для розвитку свого підприємства, зміцнення конкурентоспроможності вітчизняної економіки та піднесення міці нашої держави.
Нехай доля буде прихильною до вас і ваших близьких! Від усієї душі зичу вам міцного здоров’я, добробуту, миру та злагоди, нових трудових звершень на благо України.

Голова Верховної Ради України Андрій ПАРУБІЙ.