Овни. Ви займатиметеся облаштуванням побуту й унормуванням ділової сфери. Ваші фінансові можливості збільшаться, виникне потреба вкладень.
Тельці. Вам слід зайнятися зміцненням особистих стосунків. Проаналізуйте розбіжності й образи, які накопичилися. Відчувши гармонію і взаєморозуміння, ви зможете досягти бажаного.
Близнюки. Якщо ви ставите перед собою високу мету й хочете досягти казкових вершин, то доведеться попрацювати над собою. Насамперед треба направити емоції у потрібне русло.
Раки. Цього тижня підвищиться ваша працездатність, а також тяга до матеріальних цінностей і вміння їх добувати. Наполегливим і цілеспрямованим події пророкують успіх.
Леви. Цього тижня вам потрібно частіше бувати в колі родичів і надійних друзів. Вони допоможуть вам відновити душевну рівновагу, вибудувати плани на майбутнє й почати їх реалізовувати.
Діви. Ви відкриті світу, відчуваєте творчий злет, вас переповнюють безліч ідей і бажання їх реалізувати. Важливо виявити рішучість, щоб зробити правильний вибір.
Терези. Цього тижня у вашій домівці відбудеться багато радісних подій. Сприятливий період для зміцнення особистих стосунків, для активних і сміливих рішень.
Скорпіони. Ви будете зайняті питаннями, пов’язаними з фінансовим благополуччям і поліпшенням матеріального становища. Доведеться заробляти гроші, і це вам вдаватиметься якнайкраще.
Стрільці. Якщо ви прагнете гармонії й достатку вдома, то вам необхідно обстояти свою позицію, тим паче що сил і можливостей у вас достатньо. Отриманий результат перевершить усі ваші сподівання.
Козероги. Цього тижня ви відчуєте, як ситуація навколо щодень поліпшується. Ви зможете легко й упевнено підкорити нові вершини.
Водолії. Не намагайтеся щось планувати, довіртеся своїй інтуїції, і вона виведе вас до потрібного результату. Вдалий час для фінансових починань і вигідного вкладення.
Риби. Сприятливий період для тих, хто звик досягати результатів, покладаючись на себе. Перед вами відкриваються нові можливості. Рішуче рухайтеся до своєї мети.