Овни. Цей тиждень буде досить бурхливим, сповненим приємних і радісних подій. Успішно просуватимуться ваші починання в діловій сфері.
Тельці. Настає сприятливий період для всього, що пов’язане з конкретною діяльністю і вирішенням фінансових питань. Скористайтеся ним.
Близнюки. Якщо ви щось задумали, то сміливо дійте — вам усе вдасться. Перед вами відкриються великі перспективи й фінансові можливості.
Раки. У цей період ваші ідеї почнуть реалізовуватися і ви зможете досягти бажаного успіху. Події в житті одразу ж налагодяться.
Леви. На вас чекає підвищена творча активність. Поліпшиться ваша здатність розуміти оточуючих — це дасть поштовх до позитивних змін.
Діви. Цього тижня почнеться активний розвиток ваших ідей, що приведе в рух усе ваше життя й діяльність.
Терези. Знайдіть золоту середину, вирівняйте всі протилежності. Ви відчуєте результат від своєї діяльності й ухвалених рішень.
Скорпіони. Сприятливий період для фінансових рішень. Займіться обмірковуванням ідей для бізнесу й підготовкою до його початку.
Стрільці. У вас поліпшаться аналітичні здібності, буде багато сил і можливостей для втілення планів. У своїх діях керуйтеся логікою.
Козероги. Ситуація навколо вас почне поліпшуватися, що допоможе вам вибратися із кризи й застою. З’являться можливості повною мірою реалізувати свої давні ідеї.
Водолії. Цього тижня з’явиться можливість поліпшити матеріальне становище, вдасться розібратися з багатьма питаннями.
Риби. У вас виявляться такі якості, як працьовитість, пунктуальність і наполегливість. Це допоможе вам активно розвиватися й швидко досягати цілей.