23-літній одеський підприємець Федір Сердюк отримав запрошення Всесвітнього економічного форуму взяти участь у щорічній зустрічі в Давосі з 22 по 25 січня.
Федір Сердюк — засновник освітнього проекту FAST, який навчає першої домедичної допомоги. Нині проект навчає співробітників компаній, батьків і просто всіх охочих по всій Україні. По закінченню видають сертифікат про те, що людина пройшла курс. Другий проект Федора також пов’язаний з порятунком життів — це повністю укомплектовані необхідними засобами першої домедичної допомоги аптечки автомобілістів.
Цьогоріч понад три тисячі осіб обговорять майбутнє в економіці, політиці, соціології. На форум щорічно приїжджають найвпливовіші політики у світі, творчі люди, активісти, бізнесмени, соціальні підприємці. Найголовніше, для чого всі їдуть у Давос, — це обмін досвідом, знаннями, пошук міжнародних партнерів й однодумців і, звичайно, натхнення.
Окрема секція буде присвячена молодим підприємцям, їхнім історіям і досвіду. Федір подав заявку на участь у цій секції через міжнародну спільноту Global Shapers, представництво якої є в Одесі. Він пройшов жорсткий відбір і потрапив у число 50 молодих людей з усього світу, які виступлять на форумі.