Овни. Вас розриватимуть протилежні бажання: то нічого не робити, то намагатися одразу гори звернути. Успіх чекає на тих, хто виявить стриманість і мудрість.
Тельці. Зверніть увагу на події цього тижня, розберіться в собі і почніть поліпшувати своє життя.
Близнюки. Цей тиждень дасть вам змогу закласти основи для матеріального благополуччя у найближчому майбутньому. Набирайтеся сил і будуйте перспективні плани.
Раки. Тиждень для вас буде активним і вдалим. У вас з’явиться безліч цікавих ідей, які дадуть вам змогу почати нову прибуткову діяльність.
Леви. Реалізовуючи свої плани, керуйтеся чітко встановленим розпорядком. Завдяки дотриманню певної концепції ви досягнете успіху.
Діви. У вас виникнуть нові перспективні ідеї, час реалізації яких настане незабаром. А нині можна зайнятися собою, що досить доречно.
Терези. Стосунки в сім’ї налагоджуються, сприятливою буде ситуація на роботі — відбудеться стабілізація, яка додасть вам упевненості у завтрашньому дні.
Скорпіони. У вас з’являться реальні шанси на світле майбутнє, що з іншими факторами дасть вам сили для руху вперед і конкретних дій.
Стрільці. Вам поки що незрозуміло, як досягти наміченої мети. Головне — не зупиняйтеся! Знайти правильний шлях вам допоможе нестандартний підхід до справи.
Козероги. Знадобиться ваше вміння вичікувати й діяти відповідно до ситуації — так ви зможете досягти бажаного успіху.
Водолії. На вас чекає багато позитивних емоцій і звісток у сімейному колі, завдяки яким ви зможете побачити нові перспективи.
Риби. Цього тижня ви зможете набути досвіду, підвищити свій статус, створити необхідне підґрунтя для подальших звершень, щоб отримати конкретну вигоду.