АЕС

На Рівненській АЕС продовжується реалізація проекту з будівництва «Технічного центру автоматизованих дистанційних засобів контролю металу» для потреб служби контролю металу. Нова сучасна споруда стане єдиним місцем, де буде зосереджено усі високотехнологічні та унікальні дистанційні системи контролю металу, що сприятиме підвищенню ефективності роботи персоналу служби.

Введення в дію технічного центру автоматизованих дистанційних засобів контролю металу, яке заплановане на грудень цього року, допоможе зосередити усе великогабаритне обладнання, яке сьогодні розміщене на енергоблоках № 1, № 2 РАЕС, у єдиному місці, завдяки чому вивільниться площа центрального залу даних енергоблоків. У новозведеній будівлі будуть постійні робочі місця персоналу відділу автоматизованих дистанційних систем контролю.

Вікторія ЛЕОНОВА, керівник прес-центру Рівненської АЕС.

Готель торік привабив гостей із 32 країн

Адміністрація Рівненської АЕС активно впроваджує політику модернізації об’єктів соцінфраструктури підприємства, серед яких і готель «Вараш» (на знімку),

де попри безперервне функціонування тривають поточні ремонти номерів. Адже працівники готелю прагнуть надати якісні послуги відвідувачам, яких у місто-супутник Вараш приїздить багато. Так, тільки торік майже 29 тисяч українських та іноземних громадян зупинялися в готелі «Вараш». Розширилася географія постояльців: у готелі проживали громадяни з 32 країн.
Готель став учасником держпрограми «Безбар’єрна Україна», в рамках якої було облаштовано центральний вхід пандусом, кнопкою виклику персоналу для осіб з обмеженими фізичними можливостями. Торік розширили поворотний майданчик пандуса. На цей рік заплановано облаштувати на першому поверсі повністю укомплектований номер з усіма необхідними вигодами для людей з особливими потребами.
Новинкою закладу цьогоріч стане створення на першому поверсі бізнес-руму (конференц-зали) та кімнати для кава-брейків. Адже у місті рівненських атомників дуже часто проводять різні конференції.

Вікторія ЛЕОНОВА, керівник прес-центру Рівненської АЕС.
Фото надано автором.

ФОТОФАКТ

Ця світлина працівника Рівненської АЕС Олександра Кратіка «РАЕС у центрі грози» виборола приз глядацьких симпатій на ІV фотоконкурсі Організації молоді Атомпрофспілки.