В обласному центрі завершився благодійний турнір зі змішаних єдиноборств серед спортсменів-аматорів. Змагання за «Кубок Героїв» уже втретє поспіль улаштували друзі полеглого земляка — учасника АТО, бійця добровольчого полку «Азов» Антона Грицая.

Він загинув смертю хоробрих у лютому 2015 року під час бою з терористами і загарбниками за село Широкине, що на Донбасі. Та друзі, знайомі завжди пам’ятають його як активного учасника спортивного руху, представника спільноти уболівальників футбольного клубу «Ворскла». Тож саме вони постійно організовують змагання на честь Антона Грицая та його полеглих побратимів.

Цьогоріч турнір «Кубок Героїв» став міжнародним. У ньому брали участь ще й представники Білорусі та Молдови, які своєю участю продемонстрували підтримку нашої держави. Перед початком змагань мати полеглого бійця Тетяна Грицай подякувала спортсменам і вболівальникам за пам’ять про сина.

Боротьба на турнірі була досить напруженою і жорсткою. Переможці отримали кубки, медалі та спеціальні призи. Водночас зібрані на благодійному турнірі кошти організатори вирішили спрямувати на облаштування у Полтаві спортивної зали імені Антона Грицая.

Фото: zmist.pl.ua.