Одеській обласній дитячій клінічній лікарні передано сучасний електроенцефалограф «Нейрон-Спектр-2». Кошти на його придбання було зібрано під час третього доброчинного дипломатичного Різдвяного ярмарку, який відбувся за підтримки облдержадміністрації.
Як зазначив Костянтин Ржепішевський, представник Міністерства закордонних справ України в Одесі, крім унікального обладнання, було також придбано холодильники та солодкі подарунки дітям. У церемонії взяли участь представники дипломатичних місій іноземних держав.
Голова Одеської облдержадміністрації Микола Скорик поінформував: «Я хотів би ще раз подякувати дипломатичному корпусу. Варто зазначити, що представники дипломатичних місій в Одесі за кількісним складом поступаються лише Києву. Але тільки чисельністю, адже й громадянська, і суспільна активність дипломатів не поступається столичним. Нинішні події — тому підтвердження».
Микола Скорик підкреслив, що в обласному бюджеті на 2014 рік, у порівнянні з попереднім, фінансування на придбання медпрепаратів збільшено в 2,5 разу.
Одеса.