Ініціатива безплатних зустрічей належить громадській організації «Жіночій клуб «Крапля», а влада підтримала і надала приміщення у Домі української культури. Тепер там щосуботи зранку чекають на жінок, які прагнуть  теплого слова та розуміння.

— Нам важко, але ми не звикли про це говорити, ми мовчимо і закриваємося в собі. Така ситуація впливає не тільки на жінку, а й на дітей, побут. Мене, як дружину учасника АТО, запрошували на різні творчі заходи, на яких познайомилася з дружинами загиблих на сході, з жінками, які чекають повернення своїх чоловіків, із матерями захисників... Захотілося чимось допомогти їм! Тому влітку створила групу у Вайбері «Щаслива жінка — надійний тил». Наталія Чісліна запропонувала приміщення для майстер-класів. Додам, що на той час мені та дитині потрібна була психологічна підтримка. У стані тривоги жити надзвичайно важко, і не треба цього соромитися, потрібно про це говорити. Я звернулася по допомогу до Світлани Сарасваті. З часом у нас виникла ідея підключити до спілкування з психологом інших жінок. Ми, дружини військових, є надійним тилом для своїх чоловіків на передовій, але нам теж потрібна допомога. Так зародився проект «Коло довіри», — розповіла дружина військового Ксенія Дармопук.

Цікаві заходи (а це арт-терапії, психологічні тренінги, майстер-класи, уроки живопису та багато іншого) підготувала для учасниць «Крапля». Ключовими стануть психологічні заняття, спрямовані на те, щоб людина в умовах постійного стресу, знаходила в собі сили, знала, як заспокоїтися, отримувати задоволення від життя, звідки черпати ресурси для оптимізму. Організатори сподіваються і на спонсорську підтримку, щоб мати змогу здійснювати з учасницями проекту «Коло довіри» цікаві екскурсії Житомирщиною.