Ще в одному населеному пункті області відбулося урочисте відкриття поліцейської станції. До роботи стали правоохоронці, які забезпечуватимуть правопорядок на території Колиндянської об’єднаної територіальної громади, що на Чортківщині, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

«Відкриття поліцейської станції — це можливість для жителів шістьох населених пунктів, що входять до складу ОТГ, отримувати якісні сервісні правові послуги. Дуже важливо, щоб на будь-який тривожний дзвінок чи звернення людей була оперативна та професійна допомога, — каже начальник Чортківського відділу поліції Анатолій Мельник. — Ми щиро вдячні громаді, що підтримали цю ініціативу, надали приміщення, забезпечили технікою».

Потреба у функціонуванні поліцейської станції у Колиндянах назріла давно, адже деякі села, що об’єдналися в територіальну громаду, розташовані майже за 20 кілометрів від райцентру. Голова територіальної громади Роман Клапків запевнив, що дбатиме, аби правоохоронцям працювалося комфортно, адже люди довіряють їм найцінніше — майно та безпеку. Від поліцейських вимагатимуть сумлінного виконання службових обов’язків.

Фото з сайту Нацполіції.