Група В. «Копенгаген» (Данія) — «Мальме» (Швеція). 0:1.

«Динамо» (Україна, Київ) — «Лугано» (Швейцарія). 1:1. Голи: Араторе, 45, Циганков, 90+4.

«Динамо»: Бущан, Кендзьора (Цітаїшвілі, 64), Попов, Кадар, Миколенко, Караваєв, Шепелєв, Буяльський, де Пена (Гармаш, 77), Циганков, Бєсєдін (Соль, 81). Тренер — Олексій Михайличенко.

«Лугано»: Да Коста, Яо, Сулмоні, Дапрела, Обексер, Ловріч (Чрнігой, 84), Кустодіо, Гвідотті (Вечеі, 55), Дальмонте (Марич, 64), Голендер, Араторе. Тренер — Мауріціо Якобаччі.

Рефері — Аліяр Агаєв (Азербайджан).

Київ. НСК «Олімпійський». 15 774 глядачі. 1 градус.

Цей матч мав закінчитися з перевагою киян у 5—6 м’ячів. Але для цього треба забивати. Он суперник мав півмоменту і скористався ним.

Перший тайм минув у безперервних атаках киян. Але з тієї великої «хмари» не впало жодної краплі. А як, скажіть, можна було досягти чогось путнього, якщо динамівці атакували здебільшого прямолінійно, без вигадки.

Щоправда, Буяльський на 42-й хвилині забив, але рефері скасував взяття воріт. Хоча м’яч до Віталія відскочив від суперника.

А на останній хвилині тайму сталася подія, котра дуже засмутила всіх тих, хто вболіває за «Динамо». Швейцарці провели швидку контратаку флангом, і Араторе після націленої передачі з близької відстані головою забив гол.

Після перерви гості майже всім складом відійшли назад і грамотно оборонялися. А динамівці лише раз спромоглися пробити міцний швейцарський мур. Але нічия їх не влаштовувала і вони вилетіли з єврокубків. Повне розчарування: фаворит опинився на передостанньому місці.