Святковий концерт «На Старий Новий рік» презентував в Ужгороді в обласній філармонії заслужений академічний Закарпатський народний хор під керівництвом Наталії Петій-Потапчук. Зі сцени лунали колядки, народні пісні, глядачам представили яскраві сольні й ансамблеві номери, віншуючи щасливий новий рік. Цікавинкою вечора, кажуть в міськраді, став виступ фольклорного гурту «Курінець» із міста Краматорськ Донецької області, який взяв участь у театралізованому дійстві разом із закарпатськими артистами.

— Коли приїжджають гості зі сходу нашої країни, думаю, краще про дружбу та любов не скажеш. Ми дуже хочемо, щоб цей Щедрий вечір надовго залишилися у вашій пам’яті, — сказала Наталія Петій-Потапчук і від колективу хору подарувала артистам із Краматорська картину закарпатського митця Антона Ковача із пейзажем зимових Карпат.

Представники міської ради та артисти «Курінця» на сцені філармонії обмінялися прапорами — Ужгорода і Краматорська — на знак дружби та єдності двох міст, єдності сходу та заходу України.