Тож здійснилася давня мрія його працівників і батьків вихованців.

Цей корпус збудували й ввели в експлуатацію ще 1974 року. Відтоді без поверхової «косметики» та часткових поточних ремонтів у ньому, звісно, не миналося. Однак вони не розв’язували головних проблем просторої будівлі, вік якої наближається до півстоліття. Надто з огляду на те, що склепані нашвидкуруч прибудови до неї вже відійшли від основної споруди (подекуди — до п’яти сантиметрів). М’яко кажучи, застаріли й дерев’яні вікна, тож протяги гуляли тут майже безперешкодно, заодно «вивітрюючи» гроші громади. Ще більше дошкуляв усім дах, який протікав...

За таких умов капітальний ремонт почали з оновлення основних конструктивних елементів будівлі. Заміну покрівлі даху також поєднали з удосконаленням і ремонтом його конструкцій. Заходи з енергозбереження не обмежилися заміною вікон. Тут утеплили цоколь, стіни та перекриття споруди.

За кошти селищної ради виконали й ремонт кімнат дитсадка, оновили обладнання та умеблювання. Тож тепер ця оаза дитячих посмішок стала справді ошатною та сучасною зовні й усередині. А найголовніше — зручною, затишною для вихованців і працівників дошкільного закладу.