В Одесі, о 4.30 ранку, троє зловмисників із застосуванням вогнепальної зброї захопили інкасаторський автомобіль фірми, що обслуговує в Одесі мережу вуличних терміналів онлайн-платежів, і викрали з нього сумку з 700 тис. грн.

Водій інкасаторської машини за кермом чекав напарника, який пішов до термінала за грішми. Двоє невідомих вийшли з автомобіля, що зупинився неподалік, і вистрілили з рушниці в інкасаторську машину. Водій вискочив із салону. Нападники зайняли його місце й виїхали разом зі своїм спільником, який перебував в іншому автомобілі.

Грабіжники залишили викрадену машину в декількох кварталах від місця злочину. Вони забрали сумку із грішми й на двох своїх автомобілях (один з яких заздалегідь залишили неподалік) роз’їхалися в різних напрямках.

Оперативники карного розшуку ГУНП разом з бійцями батальйону КОРД знайшли автомобіль інкасаторів і машини підозрюваних. Незабаром вони затримали й усіх трьох злочинців. Двох — за місцем проживання в центрі міста, а третього — у Суворовському районі. Ними виявилися одесити віком 27 і 28 років.

Під час огляду місця події, а також низки обшуків було вилучено речові докази їх причетності до розбійного нападу.

Злочинцям загрожує від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Одеса.