На базі одного з артилерійських підрозділів, який виконує завдання в районі проведення ООС на Луганщині, відбулося показове заняття з організації питань життєдіяльності підрозділів ракетних військ і артилерії.

За інформацією прес-центру штабу ООС, до занять залучили командирів ракетних та артилерійських військових частин, начальників артилерії підрозділів та офіцерів-артилеристів. Командир реактивної артилерійської бригади полковник Олександр Келембет розповів, що під час таких занять вивчається багато питань, зокрема розміщення особового складу в стаціонарних приміщеннях та побутові умови, забезпечення харчуванням, пально-мастильними матеріалами, технічне забезпечення озброєння та військової техніки, організація бойової підготовки тощо.

Під час практичної фази артилеристи відпрацьовували елементи підготовки до завдання ракетного удару на базі реактивної системи залпового вогню 9К58 «Смерч», командири обмінювалися набутим досвідом з подальшим відпрацюванням єдиної системи виконання бойових завдань у районах відведення.

Фото прес-центру штабу ООС.