Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков, голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Чернишов.

Фото Андрія НЕСТЕРЕНКА.

Більше фото тут 

Глава парламенту зауважив, що через зростання Києва збільшується і потреба в освітніх закладах — садочках та школах. 

«Кошти на це будівництво на 2020 рік передбачено, сподіваємося, що і в бюджеті на 2021 рік ця тенденція збережеться. Але тут багато залежить і від роботи місцевої громади та влади. Населені пункти завдяки реформі децентралізації отримують більше повноважень та можливостей, адже більше коштів залишається на місцях», — зауважив Дмитро Разумков.

Дмитро Разумков також підтримав продовження реформи децентралізації в Україні як механізму створення ефективного управління на місцевому рівні. «З Києва важко побачити, де потрібно в районі провести ремонт чи прокласти нову дорогу. Набагато краще такі питання розумієш, коли щодня ходиш цими дорогами. Тому реформа децентралізації є дуже важливою для України», — наголосив Голова Верховної Ради.

Окрім того, Дмитро Разумков відвідав будівлю Гірської ЗОШ, де нині навчаються діти. Сьогодні площа будівлі становить лише 1 800 квадратних метрів, а новий корпус за проектом займе 13 000 квадратних метрів. Так загальна площа навчального закладу збільшиться у понад дев’ять разів.

Прес-служба апарату Верховної Ради України.