За добу (станом на ранок 15.04) збройні формування Російської Федерації здійснили дев’ять обстрілів позицій наших військових. Бойовики гатили з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

За даними прес-центру штабу ООС, усі обстріли зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід». Так, окупаційні війська чотири рази відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів поблизу Авдіївки, Пісків та Павлополя. Проти оборонців Красногорівки ворог використав станкові протитанкові гранатомети.

Поблизу Новомихайлівки, Старогнатівки, Тарамчука і Кам’янки російські найманці відкривали вогонь з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Унаслідок ворожих обстрілів двоє наших героїв дістали поранення, один воїн зазнав бойового ураження. Агресивні та злочинні дії з боку російських окупантів безкарними не залишилися — вогнем зі штатного озброєння підрозділи Об’єднаних сил рішуче придушили ворожу активність. На кожен обстріл противник й надалі отримуватиме адекватну відповідь з боку наших захисників. 

Втрати збройних формувань РФ уточнюють, зазначили в штабі.