За сприяння Командувача Об'єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва, для підтримання бойового духу українських військовослужбовців і створення святкової атмосфери, в район проведення операції Об'єднаних сил на територій Донецької та Луганської областей доставлено понад 3000 великодніх пасок.

– Лічені дні залишаються до світлого Христового Воскресіння. Поки всі активно готуються зустріти це свято вдома зі справжньою щедрістю української душі, Командування Об'єднаних сил Збройних Сил України разом із Православною церквою України та небайдужими українцями піклується про військовослужбовців, які нині виконують бойові завдання на передових позиціях і зустрічатимуть Великдень вдалині від рідних, – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

– У такий спосіб ми висловлюємо свою підтримку нашим доблесним та мужнім бойовим побратимам, демонструємо вдячність і духовну єдність. Звичайно, що на лінії зіткнення життя не "мед", але українські підрозділи також прагнуть звичайної людської радості. Паски пеклись і передавались від щирого серця з побажаннями добра і злагоди, тому сподіваємося, що вони хоч трішки "підсолодять" гіркий присмак війни, – підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Цього ж дня не забули і про тих, хто гідно несе службу на мирній території України в пунктах постійної дислокації. Генерал-лейтенант Сергій Наєв, представник Переяславської і Вишневської єпархії преподобний протоієрей отець Віталій майже 200 великодніх смаколиків передали родинам офіцерів і службовців Командування Об'єднаних сил Збройних Сил України.

Крім того, освячені священиками Православної Церкви України великодні паски було доставлено особовому складу окремої бригади охорони Генерального штабу Збройних Сил України.