Противник відкривав вогонь із мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї.

За даними прес-центру штабу ООС, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» ворог дев’ять разів гатив по підрозділах Об’єднаних сил. По оборонцях Авдіївки загарбники здійснили два обстріли з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Біля Тарамчука бойовики з напрямку населеного пункту Оленівка двічі провокували з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Поблизу Опитного та Пісків з напрямку населеного пункту Веселе окупанти застосували гранатомети різних систем. Неподалік Гнутового зафіксовано обстріл із гранатометів, а в районі Кам’янки — зі стрілецької зброї. Поруч із Мар’їнкою російські найманці гатили з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» збройні формування Російської Федерації вдалися до чотирьох обстрілів. Із ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї обстріляли наші підрозділи біля населеного пункту Шуми та Новоолександрівки.

Поблизу Кримського найманці двічі обстріляли наші опорні пункти — з мінометів 120-го калібру, а також автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

«Внаслідок ворожих обстрілів країна втратила одного мужнього захисника, ще троє воїнів дістали поранення, один зазнав бойового ураження», — зазначили в штабі.