Противник обстріляв позиції наших військових із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

За даними прес-центру штабу ООС, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» ворог двічі обстрілював неподалік Верхньоторецького з мінометів 120 мм та 82 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї, а біля Красногорівки застосував 14 мін 82-го калібру та станкові протитанкові гранатомети.

Біля Новотроїцького, Авдіївки та Старогнатівки загарбники вели вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Неподалік Водяного застосовували станкові протитанкові гранатомети та великокаліберні кулемети.

Неспокійно було поблизу Широкиного.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» із мінометів калібрів 120 мм та 82 мм, а також станкових протитанкових гранатометів окупанти двічі вели вогонь по захисниках Кримського.

По оборонцях населеного пункту Оріхове противник гатив зі 120 мм та 82 мм мінометів, використавши загалом 41 міну, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

«Унаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення. За даними розвідки, військові ліквідували одного російського окупанта та щонайменше двох поранили. Окрім цього, наші воїни знищили військову вантажівку противника», — зазначили в штабі.