Противник обстріляв позиції наших військових із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» ворог із 82-міліметрових мінометів та вночі з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріляв наші позиції неподалік Невельського. По околицях Богданівки окупанти застосували великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю, а з настанням темряви випустили по наших позиціях 14 мін 82-го калібру.

Біля Павлополя, Славного, Мар’їнки, Старогнатівки та Авдіївки противник гатив із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Окрім цього збройні формування Російської Федерації цілеспрямовано обстріляли ділянку розведення сил та засобів № 3 Богданівка—Петрівське з мінометів калібру 82 мм. ЗСУ вогонь у відповідь не відкривали.

По військових, які виконують завдання поблизу Оріхового в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», російські найманці двічі відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів і снайперської зброї. Неспокійно було поблизу Кримського та Південного.

«Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення та один — бойове травмування. Злочинні дії російських окупантів безкарними не залишилися — вогнем зі штатного озброєння воїни рішуче подавили ворожу активність. За даними розвідки, поранено щонайменше двох російських окупантів», — зазначили в штабі.