На знімку: під час надання офіцерами CIMIC допомоги та інформаційних матеріалів мешканцям прифронтової зони.

Про це поінформували у прес-центрі Об’єднаних сил.

Окрім надання гуманітарної допомоги, військовослужбовці продовжують забезпечувати відновлення інфраструктури та інженерних мереж. Упродовж минулого тижня такі заходи проводилися у 88 населених пунктах Донецької та Луганської областей.

Представники CIMIC, зокрема, організували роботи з відновлення автошляхів місцевого значення. Так, у Миколаївці та Богданівці Волноваського району проведено ремонт чотирьох ділянок доріг, а у селі Бердянське розпочато будівництво об’їзної дороги. До того ж у населених пунктах поблизу лінії зіткнення здійснювався супровід ремонтних бригад для планового обслуговування ліній електропостачання.

Цими ж днями офіцери цивільно-військового співробітництва доставили у прифронтову зону медичні засоби, передані благодійними організаціями. Військовослужбовці також регулярно роз’яснюють місцевим мешканцям Донецької та Луганської областей, як запобігти поширенню COVID-19.

«Об’єднані сили і надалі допомагатимуть людям у скрутних обставинах та не залишать їх сам на сам з бідою», — зазначили у прес-центрі ОС.

Донецька область.

Фото прес-центру Об’єднаних сил.