За даними прес-центру штабу ООС, противник обстріляв наші позиції з гранатометів різних систем, озброєння бойових машин піхоти, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Більшість провокацій зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід». Неподалік Павлополя та Авдіївки бойовики гатили із гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Околиці Красногорівки обстріляли зі станкових протитанкових гранатометів, а вночі застосували по оборонцях Старогнатівки озброєння бойових машин піхоти та автоматичний станковий гранатомет.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» поблизу Кримського ворог відкривав вогонь зі станкового протитанкового гранатомета та великокаліберних кулеметів. Поруч з населеним пунктом Південне окупанти застосовували гранатомети різних систем, озброєння бойових машин піхоти, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

«Втрат серед наших захисників унаслідок ворожих обстрілів не було. За даними розвідки, наші військові знищили одного російського окупанта та ще двох поранили», — зазначили в штабі.