За даними прес-центру штабу ООС, противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, БПЛА, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» неподалік Авдіївки ворог вів вогонь із мінометів 82-го калібру, випустивши 24 міни, а також автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї. Поблизу населеного пункту Водяне бойовики застосовували БПЛА для скидання пострілів ВОГ-17, а оборонців Славного та Невельського обстріляли з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Неспокійно було поблизу Пісків.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» окупанти гатили поблизу Новоолександрівки з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

«Унаслідок ворожих обстрілів троє українських військовослужбовців отримали поранення. За даними розвідки, наші воїни знищили двох російських окупантів та ще двох поранили», — зазначили в штабі.